Aanbod

Het aanbod van Lammert van de Bospoort

Zie hier het aanbod van Lammert van de Bospoort

Koffie zaterdag

Elke zaterdag ben je tussen 11:00 en 16:00 welkom voor een bakje koffie of thee met gebak. Het gebak wordt gemaakt door onze vrijwilligers. Wat er wordt gebakken verschilt per week, soms een mooie taart, soms een prachtige cake! Bij mooi weer op ons terras, bij minder weer in onze knusse woonkamer. Klik op meer informatie en neem een kijkje op ons terras of in onze gezellige woonkamer!

Stamppotavond

Tijdens de wintermaanden kan er elke laatste vrijdag van de maand aangeschoven worden aan de eettafel in de woonkamer van het achterhuis. In de sfeer van de vorige eeuw wordt er een eenvoudige doch voedzame maaltijd geserveerd. Eten wat de pot schaft, net als bij Lammert, Bartje en hun dochters. Klik op meer informatie voor de eerst volgende data en de mogelijkheid om in te schrijven.

Kinderfeestje vieren?

Een speurtocht door het pand, een echte tocht door het verleden! De kinderen worden rondgeleid in de winkel en het woonhuis en leren door middel van voorbeelden en vragen hoe het was om in de tijd van Lammert van de Bospoort te leven. Klik op meer informatie om meer te weten te komen of een aanvraag te doen!

High tea

Een middagje genieten van een heerlijke high tea met zoete en hartige lekkernijen gebakken door onze eigen vrijwilligers! Eindeloos veel thee naar keuze in de achtertuin of in de woonkamer van de kruidenierswinkel van Lammert van de Bospoort. Klik op meer informatie voor de mogelijkheden of om een aanvraag te doen!

Rondleidingen voor groepen

Ook benieuwd naar het leven in Ede circa 100 jaar geleden? Voor groepen tussen de 8 en 20 personen geven wij rondleidingen. Klik op meer informatie voor de mogelijkheden of om een aanvraag te doen!

Rondleidingen voor scholen

Tijdens het educatieve programma “Winkelen bij Lammert” maken leerlingen kennis met begrippen als vroeger en nu, ouderwets, weegschaal, poepdoos, varkenskot, wringer en wasmachine en natuurlijk kruidenierswinkel. Klik op meer informatie voor de mogelijkheden of een reservering te maken.

Workshops

Het winkeltje en het woonhuis van Lammert van de Bospoort is ook per dagdeel te huur. Zoek je een bijzondere locatie om uw workshop te geven dan bent u bij ons aan het juiste adres! Klik op meer informatie voor de mogelijkheden of om een aanvraag te doen!

Vergaderruimte

Het winkeltje en het woonhuis van Lammert van de Bospoort is ook per dagdeel te huur. Zoek je een bijzondere locatie om een vergadering te houden op een interesante locatie? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Klik op meer informatie voor de mogelijkheden of om een aanvraag te doen!

Bijzondere gelegenheden

Het winkeltje en het woonhuis van Lammert van de Bospoort is ook per dagdeel te huur. Voor bijvoorbeeld een familiefeestje, een bruidsreportage of een receptie. Catering kan worden verzorgd door de vrijwilligers van de stichting. Klik op meer informatie voor de mogelijkheden of om een aanvraag te doen!

Breien en Haken

Eens in de twee weken kun je op maandagavond gezellig komen haken en/of breien in het oudste winkeltje van Ede. De tijden zijn van 19.00-21.30 uur. Voor koffie en thee wordt gezorgd.

Kosten bedragen 3,50 per keer.

Klik op meer informatie voor de mogelijkheden of eventuele vragen.