Lammert van de Bospoort op Störrig Festival

Door Léon Huizinga | 13 – 11 – 2018

Wat was het leuk op Störrig Festival! Omringt door lekker eten en gezellige mensen, wat wil je nog meer? De huisgemaakte cake vloog over de toonbank, heel erg bedankt voor het langskomen iedereen!

Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober was de 2e editie van Störrig Festival in Ede. Geen standaard foodtruckfestival maar een culinaire ode aan de Veluwe waarbij alle zintuigen worden geprikkeld. Tijdens Störrig worden negen top chefs gekoppeld aan 9 specialisten met een passie voor wild. Wild houdt niet alleen vlees in maar ook alles wat er in het wild groeit en bloeit. Wilde bieren, natuurlijke ciders, koken op open vuren, roken, wilde kazen etc. Zie hieronder een paar foto’s van het festival!

Ook Lammert van de Bospoort was aanwezig op zaterdag 27 oktober. Een prachtige kraam met de producten die verkocht worden in de kruidenierswinkel aan de Amsterdamseweg 20 in Ede. Naast een greep uit ons assortiment verkochten we ook versgebakken taarten en bladerdeeghapjes. Patricia Huizinga, een van de vrijwilligers van het winkeltje bemande samen met Hetty van den Ham de kraam. Patricia zei na het festival: “Het was een super geslaagde dag, veel mensen zijn langsgekomen en hebben kennis kunnen maken wat Lammert van de Bospoort te bieden heeft.”